Belgische Pro League-sensatie verrast met nieuws over overstap naar Club Brugge

Belgische Pro League-sensatie verrast met nieuws over overstap naar Club Brugge
Zaterdag 04 maart 2023 - 16:00   I   door Redactie

Je weet het inmiddels wel: Club Brugge verloor vrijdag met drastische cijfers van degradatiekandidaat KV Oostende. De geruchten over een mogelijk ontslag van trainer Parker laaien dan ook op.

Dat lijkt dit weekend weliswaar nog niet te gebeuren. Parker leidde zaterdagochtend gewoon de training bij blauw-zwart. Toch worden er al bijzonder veel kandidaten opgeworpen als mogelijk opvolger voor de Engelsman.

In de wetenschap dat Club met Parker minstens door zou gaan tot aan het einde van het seizoen, lijkt het erop dat ze op zoek zullen gaan naar een nieuwe trainer voor ná de zomer. Onder meer Karel Geraerts werd al getipt.

Maar eerder schoof Club-icoon Jan Ceulemans ook Jonas De Roeck naar voren als mogelijke kandidaat. De Belgische trainer is aan een sterk seizoen bezig met JPL-sensatie Westerlo. Bij de Gazet van Antwerpen reageerde De Roeck zelf: “Er wordt veel gezegd en geschreven… ”

Westerlo

“Maar ik ben daar totaal niet mee bezig!”, aldus De Roeck. “Ik ga elke dag met plezier naar de club en kan hier werken met mensen die op dezelfde golflengte zitten. Dat is te waardevol om zomaar weg te gooien!” De Roeck lijkt er dus nog niet meteen klaar voor om Westerlo te verlaten (en de overstap naar Club te maken).

Poll: Zou jij Jonas De Roeck graag aan de slag zien gaan bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  KVC Westerlo  I  KV Oostende

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024