‘Blauw-zwart richt al zijn pijlen op déze verrassende vervanger Clinton Mata’

‘Blauw-zwart richt al zijn pijlen op déze verrassende vervanger Clinton Mata’
Donderdag 02 maart 2023 - 10:30   I   door Redactie

Club Brugge wist afgelopen weekend nog eens te winnen. In de Slag om Vlaanderen namen ze de scalp van AA Gent.

Eén van posities waar niemand de laatste tijd écht lijkt te kunnen overtuigen bij de landskampioen is de rechtsachter. Tegen AA Gent mocht Clinton Mata daar plaatsnemen en dat deed hij zeker niet slecht.

Maar sinds zijn blessure heeft hij zijn oude niveau niet meer gehaald. Ook Denis Odoi en Tajon Buchanan worden soms op zijn positie uitgespeeld door Parker, maar zij zijn natuurlijk geen échte vleugelverdedigers.

Met het oog op de toekomst wil Club dan ook een speler aantrekken die op termijn de vervanger van Mata moet worden. Het Duitse Fussballtransfers meldt namelijk dat ze hun zinnen op Ngufor Anubodem gezet hebben.

Tiener

Anubodem is een 18-jarige Duitser die in het jeugdelftal van Schalke 04 speelt. Hij wordt omschreven als een ‘dynamische rechtsachter met veel drang naar voren’. Mocht Club hem aantrekken, dan zal hij waarschijnlijk eerst wat mogen rijpen bij Club NXT.

Ze krijgen weliswaar stevige concurrentie in het dossier. Fussballtransfers meent namelijk te weten dat ook AZ Alkmaar hem volgt. Zijn contract loopt deze zomer af, hij zal dus transfervrij zijn. Hieronder kan je een aantal van zijn hoogtepunten bekijken.

Poll: Zal Clinton Mata volgend seizoen titularis zijn bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Schalke 04

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024