Nainggolan trapt staalhard na naar Gheysens: “Dát vergeef ik hem nooit!”

Nainggolan trapt staalhard na naar Gheysens: “Dát vergeef ik hem nooit!”
Zaterdag 11 februari 2023 - 17:00   I   door Redactie

Na een aantal maanden in de B-kern van Antwerp te zitten, mag Nainggolan zich sinds kort weer een volwaardige voetballer noemen. Hij is momenteel aan de slag in de Serie B bij SPAL.

Daar wist hij bij zijn debuut al meteen te scoren en een assist af te leveren. Nainggolan kijkt duidelijk verbitterd terug op zijn tijd bij Antwerp. De ex-Duivel denkt dat Antwerp al langer een plan klaarhad om hem buiten te werken.

“Ze wilden me aan de kant schuiven en hadden volgens mij een plannetje klaar”, vertelt de ex-Duivel bij Het Nieuwsblad. “Overmars heeft deze zomer Ekkelenkamp van Ajax gehaald. Ik denk dat ze hem toen speelminuten hebben beloofd.”

“Hij speelde ça va, maar ook niet om te zeggen dat hij beter bezig was dan ik. En toch voelde ik dat ik beetje bij beetje aan de kant werd geschoven”, gaat Nainggolan verder. Nainggolan werd na het vape-incident naar de B-kern verwezen.

Gheysens

“Ik werd behandeld als ‘ne parasiet’: ik mocht niet meer langs de hoofdingang binnen en was alleen nog welkom wanneer de A-kern er niet was”, verklaart de SPAL-speler. “Ik heb alles gedaan wat ze me gevraagd hebben.”

“Als Van Bommel zegt dat dat zijn keuze was om me weg te sturen, dan is het een leugenaar. Dat is honderd procent zeker de beslissing van de voorzitter geweest”, viseert hij Gheysens. “Hij wilde mij het land uit. Hij is een groot zakenman, maar daar stopt het ook.”

“Dat Antwerp mijn voetbalplezier heeft afgepakt: tot daaraan toe”, concludeert de ex-Duivel. “Maar dat ik door Gheysens mijn dochters opnieuw heb moeten achterlaten... Dát ga ik hem nooit vergeven!”

Poll: Vind jij het jammer dat Nainggolan België verlaten heeft?

TAGS  I  Antwerp  I  SPAL

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024