Naakte Kat Kerkhofs doet 'vreselijke' bekentenis: "Als ik nu mezelf zie, dan..."

Naakte Kat Kerkhofs doet 'vreselijke' bekentenis:
Vrijdag 10 februari 2023 - 16:00   I   door Redactie

Kat Kerkhofs is in de loop der jaren steeds meer uitgegroeid tot een publieke figuur en ondertussen al even bekend - of misschien zelfs bekender - dan manlief Dries Mertens.

En daar horen natuurlijk de noodzakelijke interviews bij. In De Morgen werd er verder ingegaan op hoe ze over haar lijf denkt. "Ik ben tevreden over mijn lichaam, maar dat betekent niet dat ik complexloos ben", zegt ze daarover.

"Ik bedoel: jezelf naakt in de spiegel bekijken is toch vreselijk? Ik denk dat elke vrouw dat heeft en dat is echt heel erg. Ik ben geen onzeker type, maar doe op dat moment toch liefst zo snel mogelijk een T-shirt aan." Totaal overbodig, maar wellicht typisch vrouwelijk.

Al geeft Kat daar haar uitleg voor: "Na mijn bevalling ben ik redelijk veel afgevallen, iets waar ik altijd al van droomde, een paar kilo kwijtspelen. Maar door af te vallen verloor ik ook gewicht aan mijn borsten − terwijl ik ze ooit liet opereren − en merk ik dat ik mijn vormen mis."

Nooit genoeg

"Daardoor heb ik echt beseft dat ik er nooit ga uitzien zoals ik op bepaalde momenten wens." Om vervolgens te besluiten: "Er is geen gouden formule, het is toch nooit goed genoeg. Mijn lichaam is in de loop van de jaren zo veranderd, zeker sinds ik mama ben geworden, dus ik laat het maar beter los."

Poll: Snap je Kat?

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels  I  Galatasaray

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024

dinsdag 16 juli 2024