Tessa Wullaert haalt bijzonder zwaar uit: "Dit kan je toch echt niet uitleggen"

Tessa Wullaert haalt bijzonder zwaar uit:
Dinsdag 07 februari 2023 - 12:00   I   door Redactie

Als er nu één Red Flame is waar er controverse rond bestaat, dan wel Tessa Wullaert. Vooral omwille van haar uitspraken.

De West-Vlaamse staat bekend als één van de beste voetbalsters - zoniet dé beste, maar ook als iemand die absoluut geen blad voor de mond neemt. Voor wie dat vergeten mocht zijn gaf ze nog eens een interview aan Het Nieuwsblad.

Daarin kwam ze uiteraard terug op de winst van collega-Red Flame Nicky Evrard bij de Gouden Schoen. Of beter verwoord: het verlies van Tessa Wullaert. Want zo voelt de spits het zelf ook aan. Volledig terecht volgens haar.

Maar met haar statistieken heeft ze uiteraard recht van spreken. En dat haalt ze zelf ook aan. "Ik zou nooit zo'n kabaal maken als ik mezelf geen terechte winnaar vind. Met mijn statistieken niet winnen, dat kan je toch niet uitleggen?"

Cijfers

"Onuachu won vorig jaar op basis van zijn cijfers, wel de mijne waren nog beter. Ik heb het recht om voor mezelf op te komen en zou het zo ­opnieuw doen." Wat niet wil zeggen dat ze Nicky Evrard geen verdiende Gouden Schoen vindt. "Toch wel, maar ik had hem óók verdiend."

Poll: Vind je dat Tessa gelijk heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Red Flames  I  Fortuna Sittard

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024