Fredberg beleeft ware nachtmerrie op de Deadline Day en zit met handen in het haar

Fredberg beleeft ware nachtmerrie op de Deadline Day en zit met handen in het haar
Woensdag 01 februari 2023 - 09:00   I   door Redactie

Versterking op drie à vier posities, dat was het doel van Anderlecht tijdens de laatste week van deze wintermercato. Het vinden van een nieuwe spits en linksback waren de prioriteit.

Voor die eerste positie heeft Fredberg in extremis toch een target weten binnen te halen. De afgelopen maand werden er heel wat spitsen aan Anderlecht gelinkt. Thomas Henry, Petar Ratkov, Sory Kaba, … Anderlecht bleef weliswaar achter het net vissen.

Ze leken dinsdag even Tolu Arokodare binnen te rijven, maar door het vertrek van Paul Onuachu bij KRC Genk, besloot de JPL-leider die transfer te kapen. In extremis heeft RSCA dan toch nog een spits kunnen vastleggen: Islam Slimani. De Algerijn liet zijn contract bij Stade Brest ontbinden en komt dus transfervrij over.

Ze hebben een nieuwe spits beet, maar dat kan niet gezegd worden van een nieuwe linksback. Nottingham Forest besloot namelijk de stekker uit de overstap van Harry Toffolo te trekken. Een grote domper voor RSCA, dat zonder nieuwe linksback achterblijft.

Grootverdieners

Ook blijven er nog heel wat spelers met een zwaar contract aan paars-wit gebonden. Hoedt is vertrokken, maar onder meer Raman, Van Crombrugge én Trebel zijn nog steeds aan de club verbonden. Deze zomer volgt er een nieuwe kans om ze van de hand te doen. 

Poll: Hebben Fredberg en co. goed werk geleverd tijdens de wintermercato?

TAGS  I  Anderlecht

maandag 27 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zaterdag 25 maart 2023

vrijdag 24 maart 2023