‘Nieuw drama in de maak voor Lukaku: Rode Duivel zit met de handen in het haar’

‘Nieuw drama in de maak voor Lukaku: Rode Duivel zit met de handen in het haar’
Maandag 09 januari 2023 - 16:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku mocht afgelopen weekend tegen Monza een dik half uur meespelen met Inter. Daar liet hij zich vaker negatief dan positief opmerken.

Al snel na die confrontatie kwam er bijzonder slecht nieuws naar buiten over de Rode Duivel. Hij zou volgens journalist Di Marzio van Sky Italia namelijk opnieuw in de lappenmand liggen.

Nadat hij al lang sukkelde met zijn hamstring, zou het nu over een ontsteking aan de knie gaan. Dinsdag zal hij in de Coppa Italia alvast aan de kant staan.

Maar ook de wedstrijd van dit weekend tegen Hellas Verona zou in het gedrang komen. Lukaku heeft matchritme nodig om zijn beste vorm weer te pakken te krijgen, maar dat gaat op deze manier natuurlijk niet snel lukken.

Rotseizoen

De spits beleeft één van zijn meest teleurstellende seizoenen tot dusver. Met de Rode Duivels werd hij uitgeschakeld in de groepsfase van het WK na amper een uur in actie te zijn gekomen.

Maar ook bij Inter loopt het dus niet op wieltjes. Dit seizoen kwam hij nog maar zes keer in actie voor de Nerazzurri. In die 348 minuten kon hij één keer te scoren en één assist afleveren.

Poll: Zal Lukaku dit seizoen minstens vijf keer scoren voor Inter?

TAGS  I  Inter Milaan  I  Internazionale  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024