Antwerp en Van Bommel zitten met enorme kopzorgen: "Een degradatiekandidaat"

Antwerp en Van Bommel zitten met enorme kopzorgen:
Donderdag 29 december 2022 - 10:30   I   door Redactie

Na het gelijkspel tegen Westerlo oogt de balans van Antwerp niet zo goed. Ze hebben in de laatste vijf wedstrijden amper drie punten verzameld.

Dat zijn natuurlijk geen goede cijfers. Sinds Antwerp is teruggekeerd naar de eerste klasse hebben ze nog maar één keer 3 op 15 of minder gepakt, zo meldt Het Laatste Nieuws. Dat was in 2018, onder Lazlo Bölöni.

Momenteel zijn er maar twee JPL-ploegen die het slechter doen dan Antwerp: Seraing en Zulte Waregem. “Als je een klassement zou opmaken van de laatste vijf wedstrijden, dan zou Antwerp zowaar op een degradatieplaats staan.“

Seraing wist geen enkel punt te bemachtigen in zijn laatste vijf wedstrijden, Zulte twee. Het programma tot en met half februari is ook nog eens loodzwaar voor de Great Old.

Titelkandidaat

Ze spelen achtereenvolgens tegen AA Gent, KRC Genk (beker), Union, Oostende, Standard, Anderlecht, Club en nog eens KRC Genk. De komende matchen zullen uitwijzen of Antwerp een echte titelkandidaat is.

Poll: Zal Antwerp play-off 1 halen?

TAGS  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Oostende  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Club  I  Club Brugge  I  Seraing  I  Zulte Waregem  I  Union  I  Standard

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024