‘Marouane Fellaini zorgt mogelijk voor sensationele comeback in de Pro League’

‘Marouane Fellaini zorgt mogelijk voor sensationele comeback in de Pro League’
Vrijdag 23 december 2022 - 18:00   I   door Redactie

Marouane Fellaini heeft al een hele tijd geleden afscheid genomen van de Rode Duivels, maar de ijzersterke kopper zal nooit vergeten worden in België.

Momenteel is Fellaini aan de slag bij Shandong Taishan in de Chinese Super League. Daar is hij inmiddels bezig aan zijn vierde seizoen, nadat hij in 2019 voor 7,2 miljoen euro weggehaald werd bij Manchester United.

Hij wist al 35 keer te scoren in 107 wedstrijden en veroverde vorig seizoen met zijn club de Chinese landstitel. Ook dit seizoen kunnen ze die weer bemachtigen, want ze tellen op drie speeldagen van het einde evenveel punten als leider Wuhan Three Towns.

Aan het einde van 2025 loop het contract van de 35-jarige middenvelder af, maar La Dernière Heure meldt dat het zou kunnen dat hij aan zijn laatste weken bij de Chinezen bezig is. Hij zou willen terugkeren naar Europa, al kan hij ook zijn schoenen aan de haak hangen.

België

Een comeback in Europa zou normaal niet in een Europese topcompetitie zijn. Daarom lijkt de kans niet klein dat Fellaini, als hij zijn carrière verderzet, voor een terugkeer in de Belgische eerste klasse zal kiezen. Standard lijkt de meest waarschijnlijke optie.

Poll: Zou jij Fellaini graag bij jouw favoriete JPL-club zien spelen?

TAGS  I  Shandong Taishan  I  Standard

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024