Dit moét je gezien hebben: Pijnlijke beelden van Kane plots wereld rond (VIDEO)

Dit moét je gezien hebben: Pijnlijke beelden van Kane plots wereld rond (VIDEO)
Maandag 12 december 2022 - 08:30   I   door Redactie

Harry Kane zal allicht nog enkele maanden, of zelfs jaren, slechte dromen hebben. Hij mistte de gelijkmaker in de kwartfinale op het WK tegen Frankrijk vanop de stip.

Kane had eerder in de wedstrijd al een penalty nagenoeg perfect voorbij de Franse doelman getrapt. In de 83ste minuut zette hij zich opnieuw achter de bal… Om die ver boven het doel van Lloris in de tribune te schieten, een nieuw penaltytrauma voor Engeland.

Daags na die wedstrijd doken er plots beelden op van 2018 waar Kane in een komische video les krijgt in het nemen van penalty’s. Lesgever van dienst was Jonny Wilkinson, een Engelse rugbyspeler die het winnende doelpunt maakte in de wereldbekerfinale van 2003.

Kane legt in die video zijn eerste penalty proper binnen, maar Wilkinson is niet tevreden. Hij doet voor hoe het wél zou moeten en schiet de bal ver over (op de manier waarop je in het rugby scoort). “Dat is hoe ik wereldkampioen ben geworden”, hoor je hem tegen Kane zeggen.

Pijnlijk

Daaropvolgend gaat Kane opnieuw achter de bal staan en imiteert hij zijn landgenoot door die ook bijzonder ver over te schieten. Op het moment dat de video aangemaakt werd was het gewoon een grappig filmpje, maar na zijn nagenoeg identieke penaltymisser dit WK is het vooral héél pijnlijk…

Poll: Ben je blij dat je dit filmpje gezien hebt?

TAGS  I  Engeland  I  Frankrijk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024