Het is bevestigd: Ex-Club-trainer Ivan Leko maakt comeback in Jupiler Pro League

Het is bevestigd: Ex-Club-trainer Ivan Leko maakt comeback in Jupiler Pro League
Donderdag 01 december 2022 - 13:00   I   door Redactie

Ivan Leko is momenteel aan de slag als trainer bij Shanghai Port FC. Vorig seizoen werden Leko en zijn team tweede in de Chinese Super League.

Meteen na het ontslag van Mazzu linkte VTM Ivan Leko aan Anderlecht. De geruchten over een terugkeer in de Jupiler Pro League deden dan ook al snel de ronde. Bij Het Laatste Nieuws gaf Leko wat toelichting over die mogelijke comeback.

“Ik heb vorige winter mijn contract in China verlengd. Of ik zeker blijf? In voetbal weet je het nooit”, vertelt de ex-Club-trainer. “Eerlijk? In mijn hoofd maak ik geen plannen. Eerst het seizoen goed afsluiten en dan zien we wel”, blijft Leko vaag over een mogelijke terugkeer. Momenteel staan ze trouwens vijfde in de Chinese competitie.

“Het is fantastisch in Shanghai, alleen is het niet ideaal op familiaal vlak. Als trainer is dit wel een enorme ervaring”, deelt hij mee. “Wanneer ik terugkom, weet ik niet, maar ik zal zeker terugkomen!" Het is dus een zekerheid dat we de ex-Club-trainer nog aan het werk gaan zien in België, het is juist niet duidelijk wanneer dat zal zijn.

Poll: Zou jij Leko graag als opvolger zien van de huidige T1 van je favoriete JPL-team?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Shanghai Port FC

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023