Vrees voor schorsing na déze bizarre weddenschap van Messi tijdens wedstrijd

Vrees voor schorsing na déze bizarre weddenschap van Messi tijdens wedstrijd
Donderdag 01 december 2022 - 11:00   I   door Redactie

Woensdagavond stonden Argentinië en Polen tegenover elkaar op de wereldbeker. Het duel tussen Messi en Lewandowski eindigde met een opsteker voor beiden.

Argentinië won de match met 0-2, terwijl Polen dankzij hun doelpuntensaldo ten koste van Mexico doorstootte naar de volgende ronde.

In de eerste helft kreeg Lionel Messi een (lichte) penalty na een overtreding van doelman Szczesny. De bal ging pas na een VAR-interventie op de stip.

Szczesny vertelde na de match een zeer opvallend verhaal: “Ik zei tegen Messi dat ik voor honderd euro wilde wedden dat de scheids de penalty niet ging geven.”

Schorsing

“Dus ik heb een weddenschap verloren tegen Messi”, gaat de doelman verder. Dat zal hem waarschijnlijk niet zoveel uitmaken, want hij wist de strafschop van de Argentijn uit doel te zweven.

“Ik weet niet of zo’n weddenschap toegestaan is op de wereldbeker… Waarschijnlijk krijg ik er wel een schorsing voor, maar dat maakt me momenteel niet uit!”, vervolgt het sluitstuk van Juventus.

“Je gaat hem dus niet betalen?”, vraagt de reporter hem. “Neen, natuurlijk niet! Voor Messi is honderd euro niet belangrijk, hij heeft al genoeg geld”, concludeert Szczesny met een kwinkslag.

@chjllmeo Messi v Szczęsny❌🧤#football #haimeo #hlvonline_team🔥 ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Poll: Vind jij dit een leuk verhaal?

TAGS  I  Polen  I  Argentinië

maandag 6 februari 2023

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023