Déze club biedt Nainggolan plots een uitweg: "Ik moet hen gewoon nog bellen!"

Déze club biedt Nainggolan plots een uitweg:
Zaterdag 26 november 2022 - 12:30   I   door Redactie

Radja Nainggolan heeft geen toekomst meer bij Antwerp, zoveel lijkt inmiddels wel duidelijk. De middenvelder werd naar de B-kern verbannen na te rijden zonder rijbewijs en te roken op de bank.

Momenteel verblijft Nainggolan op uitnodiging van de FIFA als ‘Belgische Legende’ in Qatar. Na het weekend zal hij terug naar België vliegen en zijn training bij de B-kern van Antwerp hervatten, zo vertelde hij aan Het Nieuwsblad.

Het zou zomaar kunnen dat Nainggolan niet lang meer in België te vinden zal zijn. In Qatar kwam hij namelijk in aanraking met voormalig Milan-directeur Adriano Galliani, die momenteel Monza runt.

“Hij zei tegen me: Als je ergens wil voetballen, maar weinig geld wil verdienen, bel me dan”, vertelt Nainggolan over hun ontmoeting. “Stoppen zit er nog niet in en er is dus altijd een oplossing!”, concludeert de middenvelder. 

AC Monza

Monza staat momenteel veertiende in de Serie A. De club is aan een ware opmars bezig. In het seizoen 2019-2020 pakten ze nog de titel in de Italiaanse derde klasse. Vorig seizoen promoveerden ze naar de Serie A. Berlusconi is trouwens de eigenaar van de club.

Poll: Als jij Nainggolan was, zou je dan de overstap naar Monza maken?

TAGS  I  Antwerp  I  Monza

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023