Blauw-zwart krijgt enorme opsteker met oog op vervolg van Champions League

Blauw-zwart krijgt enorme opsteker met oog op vervolg van Champions League
Woensdag 02 november 2022 - 10:00   I   door Redactie

Club Brugge wist zich dinsdag tegen Bayer Leverkusen niet te verzekeren van groepswinst in de Champions League. FC Porto won van Atlético Madrid en gaat met de groepswinst aan de haal.

Toch kunnen we niet anders dan stellen dat Club een wonderbaarlijk parcours heeft afgelegd. De landskampioen wist vijf keer de nul te houden en won tegen enkele grote Europese ploegen.

Die successen vertalen zich ook in een financiële opsteker. Ondertussen is Club namelijk verzekerd van 47,485 miljoen euro, zo meldt het Waalse Sudpresse. En dat bedrag kan nog verder oplopen.

Afhankelijk van hoe Club presteert in de volgende ronde, kunnen er nog heel wat miljoenen bijkomen. Als ze weten door te stoten naar de kwartfinales, dan zijn ze verzekerd van nog eens minstens 10,6 miljoen euro.

Loting

In de 1/8ste finale kan Club een aantal stevige tegenstanders treffen. Manchester City, Bayern München, Tottenham, Napoli en Chelsea zijn al verzekerd van groepswinst. Ook Real Madrid of RB Leipzig én PSG of Benfica zullen nog aan dat lijstje toegevoegd worden.

Poll: Welke ploeg zou jij het liefst als tegenstander treffen in de 1/8ste finales?

TAGS  I  Club Brugge  I  Atlético Madrid  I  FC Porto  I  Bayer Leverkusen

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024