‘Carl Hoefkens gaat bij Club zwaar stunten met compleet onverwachte naam in basiself'

‘Carl Hoefkens gaat bij Club zwaar stunten met compleet onverwachte naam in basiself'
Dinsdag 01 november 2022 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge kampt dezer dagen met heel wat personeelsproblemen. En die moeten door coach Hoefkens opgelost worden.

Club Brugge kampt dezer dagen met heel wat personeelsproblemen. En die moeten door coach Hoefkens opgelost worden. In de eerste plaats de bezetting van het middenveld. Onyedik is immers geschorst en Balanta is geblesseerd out.  

"En zo lijkt het dus aan de jonkies", schrijft Het Nieuwsblad. "De 19-jarige Lynnt Audoor maakt in principe nog meer kans om te spelen dan Cisse Sandra (18), omdat hij een iets defensiever type is. Audoor kan op de ‘zes’, Sandra voelt zich meer een ‘acht’.

De krant zag Hoefkens die zeer tevreden is over Audoor al bevestigen dat de middenvelder zeker een optie is. Hij mocht al enkele keren invallen en er had nog meer ingezeten, maar hij was enkele weken geblesseerd. "Nu dan die eerste basisplaats, meteen in Europa?"

Verdediging

Overigens wordt het voor Hoefkens ook puzzelen in de verdediging. HNB vermoedt dat het een viermansdefensie wordt met Buchanan rechts en Meijer links. "Hoefkens testte Buchanan daar met succes uit tegen KVO en de Canadees speelde in de MLS ook al eens op die positie, dus waarom vanavond niet opnieuw?"

Ondertussen is gebleken dat de eerste theorie van Het Nieuwsblad niet klopt en de tweede wel. De startende elf tegen Bayer Leverkusen zijn: Mignolet; Sobol, Boyata, Mechele, Meijer, Nielsen, Vanaken, Buchanan, Lang, Sowah en Jutgla. Skov Olsen was niet honderd procent.

Poll: Zou je het verstandig vinden om met Audoor in de basis te starten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bayer Leverkusen  I  FC Porto  I  Atlético Madrid

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024