‘Paars-witte bestuur laat zich gelden en richt alle pijlen op déze winteraanwinst’

‘Paars-witte bestuur laat zich gelden en richt alle pijlen op déze winteraanwinst’
Maandag 31 oktober 2022 - 13:00   I   door Redactie

Ondanks de overwinning in het Lotto Park tegen KAS Eupen verkeert Anderlecht nog steeds in een crisis. Paars-wit staat momenteel pas tiende in de Jupiler Pro League.

Doorheen het seizoen is er al heel wat gezegd geweest over de transferpolitiek bij de recordkampioen. Enkel Fabio Silva lijkt een schot in de roos, al wist de Portugees niet meer te scoren sinds de verloren wedstrijd tegen Zulte Waregem.

Verder lijkt ook de transfer van Jan Vertonghen te renderen, al haalt de Duivel vooralsnog niet zijn beste niveau. Deze winter wil Anderlecht graag toeslaan op de markt en daar zijn ze nu al voorbereidingen voor aan het treffen.

Het Laatste Nieuws meldt namelijk dat Anderlecht interesse heeft in Dion Drena Beljo. Beljo is een 20-jarige spits uit Kroatië. Deze zomer bracht RSCA al een bod van 4 miljoen euro uit, maar dat werd van de tafel geveegd.

Concreet

De Kroatische spits zou voor 5 miljoen euro mogen vertrekken bij NK Osijek. Dit seizoen wist hij al zes keer te scoren in veertien wedstrijden. Anderlecht wil hem volgens Het Laatste Nieuws deze winter al aantrekken, maar een officieel bod is er nog niet.

Poll: Zal Anderlecht Dion Drena Beljo deze winter weten aan te trekken?

TAGS  I  Anderlecht  I  NK Osijek

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024