Philippe Clement heeft het zitten: Actie kan grote gevolgen hebben bij AS Monaco

Philippe Clement heeft het zitten: Actie kan grote gevolgen hebben bij AS Monaco
Vrijdag 28 oktober 2022 - 20:00   I   door Redactie

Zoveel Belgische trainers zijn er in het buitenland niet aan de slag, maar één van de bekendste is toch Philippe Clement.

En die zit bij AS Monaco op een rollercoaster. Verguisd na de uitschakeling in de Champions League-voorronde, opgehemeld na vijf zeges op rij in de Ligue 1, maar nu opnieuw neergesabeld na het gelijkspel bij Ferencvaros donderdag in de Europa League.

Los van het feit dat zijn ploeg in de laatste vier matchen (Europees én competitie) slechts twee keer kon gelijkspelen, is Monaco nu ook al niet meer in staat om zich rechtstreeks kwalificeren voor de achtste finales van de Europa League.

Dat alles heeft de positie van de al niet zó geliefde Clement voor veel fans onhoudbaar gemaakt. Er zijn heel wat die hem per direct weg willen uit het prinsdom en sommigen hebben zelfs een online actie gestart om hem te laten ontslaan.

Publieke opinie

Op zich heeft dat natuurlijk geen waarde, maar het kan de fans wel aanzetten tot meer protest. En eens je de publieke opinie tegen hebt, is dat nog moeilijk om te keren. Kijk maar naar Mazzu en Anderlecht. Afwachten of het ook voor Clement die weg opgaat.

Poll: Denk jij dat Clement ontslagen zal worden bij Monaco?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  Ferencvaros  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024