John Bico zet de boel op stelten, Beerschot-Wilrijk is woest

John Bico zet de boel op stelten, Beerschot-Wilrijk is woest
Zaterdag 25 maart 2017 - 14:15   I   door Redactie

Bij Antwerp waren de fans al woest op John Bico toen die er een maand coach was. Nu heeft hij ook even de boel op stelten gezet bij buur Beerschot-Wilrijk.

WS Brussel speelde er gisteravond. Beerschot-Wilrijk won met 2-0. Het kostte wel heel wat moeite vooraleer er aan de wedstrijd kon worden begonnen. De wedstrijd startte met een kwartier vertraging omwille van de truitjes.

"Ongepast en respectloos hoe Bico zich gedroeg", reageert coach Marc Brys op de website van de club. "WS Brussels kwam op de proppen met zwart-wit gestreepte truitjes. De scheidsrechter oordeelde dat WS Brussels daar niet mee kon spelen omdat de gelijkenis met het paars-wit te sterk was. Een reserveset was er niet."

"Wij boden daarop aan om onze blauw-gele outfits ter beschikking te stellen maar daar wou Bico niet van weten. De scheidsrechter wou daarop een 5-0 forfaitnederlaag voor de bezoekers noteren maar dat konden we niet maken. Er was de nagedachtenis aan Marc Steenackers en bovendien waren alle ex-spelers hier."

"Er werden daarom oplossingen gezocht en gevonden en uiteindelijk ging Bico ermee akkoord dat ze in groen-wit zouden spelen. Het scheidsrechterlijk trio kleedde zich vervolgens in het oranje. Bij de aftrap bleek plots dat de mensen van WS Brussel toch nog een set hadden gevonden. Die outfit had al die tijd gewoon in de spelersbus gelegen. Toen de wedstrijd moest beginnen, stonden de spelers ineens ook in het oranje zodat de scheidsrechter en zijn lijnrechters in allerijl ook nog van outfit moesten wisselen. Uiteindelijk zijn we met twaalf minuten vertraging begonnen."

"Bico had heel dit verhaal mooi in scene gezet om op die manier mijn spelers te destabiliseren en voor deconcentratie te zorgen. Ongelooflijk dat die daar steeds mee weg komt. Die man veegt aan alles en iedereen zijn voeten en toont voor niemand respect. Jammer dat dit allemaal getolereerd wordt."

TAGS  I  bico  I   beerschot-wilrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024