Noa Lang uit de selectie gegooid bij Club Brugge: Echte reden nu eindelijk onthuld

Noa Lang uit de selectie gegooid bij Club Brugge: Echte reden nu eindelijk onthuld
Woensdag 26 oktober 2022 - 11:30   I   door Redactie

Bij Antwerp hebben ze Radja Nainggolan en bij KV Kortrijk hebben ze Didier Lamkel Zé. Wel, bij Club Brugge hebben ze Noa Lang.

Voetballers met een handleiding zoals dat heet. Maar af en toe werkt die handleiding niet en moeten er drastischer maatregelen genomen worden. Zoals toen hij anderhalve week geleden opeens niet in de selectie voor de topper in Anderlecht zat.

Een bewuste actie van Carl Hoefkens waarmee de trainer het signaal wilde geven dat geen enkele speler belangrijker is dan de ploeg. Het was tot nu toe koffiedik kijken wat er precies misgelopen was, maar Het Laatste Nieuws heeft eindelijk de ware reden onthuld.

"Hoefkens was niet blij met de attitude van Lang na de kwalificatie op het veld van Atlético Madrid", klinkt het nu in de krant. "Toen de flankaanvaller net als in thuiswedstrijd tegen de Spanjaarden - hij moest maar blijven warmlopen - niet mocht invallen."

Gevoelens

Meer concreet: "In het Metropolitano ging hij niet meevieren met de fans en negeerde hij het verplichte loopnummer voor de bankzitters. Lang was teleurgesteld, kon en wilde zijn gevoelens niet verstoppen." Dat kwam hem dus duur te staan.

Maar zijn 'straftijd' heeft hij nu uitgezeten. Lang maakte een goede indruk met zijn invalbeurt tegen STVV en de verwachting is dat hij woensdagavond als vanouds in de basis zal staan als vervanger van de geschorste Kamal Sowah.

Poll: Vond je dit een goede reden om hem uit de selectie te gooien?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  KV Oostende  I  FC Porto  I  STVV

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024