‘Leandro Trossard zal voor dit monsterbedrag weggepikt worden bij Brighton’

‘Leandro Trossard zal voor dit monsterbedrag weggepikt worden bij Brighton’
Maandag 24 oktober 2022 - 17:00   I   door Redactie

Leandro Trossard speelt dit seizoen de pannen van het dak in de Premier League. Het is dan ook logisch dat hij in de belangstelling staat bij verschillende (Engelse) topteams.

De Rode Duivels ziet zijn contract bij Brighton aan het einde van het seizoen aflopen. Trossard lijkt zijn contract niet te gaan verlengen, waardoor The Seagulls hem best deze winter nog verkopen.

Als een speler zijn contract snel ziet aflopen, dan willen de meeste teams niet meer de volle pot betalen. Maar dat geldt niet voor Leandro Trossard. Volgens Transfermarkt wordt zijn waarde momenteel op 25 miljoen euro geschat.

Het is dan ook bijzonder opvallend dat Newcastle United een bod aan het voorbereiden is van 29 miljoen euro. The Sun meldt dat Newcastle — dat onlangs overgenomen is door steenrijke Arabieren — diep in de buidel wil tasten voor de Rode Duivel.

Newcastle

Newcastle United staat na twaalf speeldagen op een mooie vierde plaats in de Premier League. De club wil zich volgend seizoen graag laten zien in Europa. Newcastle zou volgens The Sun de looneisen van Trossard (met twee vingers in de neus) kunnen inlossen.

Poll: Als jij Trossard zou zijn, zou jij dan de overstap naar Newcastle dan maken?

TAGS  I  Brighton  I  Chelsea  I  Newcastle

zondag 29 januari 2023

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023