‘Vincent Mannaert wrijft zich in de handen en ziet concurrentie lijkbleek worden’

‘Vincent Mannaert wrijft zich in de handen en ziet concurrentie lijkbleek worden’
Donderdag 06 oktober 2022 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge scheert dit seizoen hoge toppen in de Champions League. Na drie speeldagen kan de landskampioen nog steeds een perfect rapport voorleggen.

Daarbovenop is Club samen met Bayern München de enige ploeg die dit seizoen nog geen doelpunt slikte op het kampioenenbal. Sportief gezien zijn die prestaties natuurlijk fantastisch, maar ook financieel komt Club er heel wat sterker uit.

De laatste vijf seizoenen verdiende Club maar liefst 134,49 miljoen euro in de Champions League, zo meldt Het Laatste Nieuws. Bij de kwalificatie voor de volgende ronde komt daar nog eens 10 miljoen euro bij. Dat is toch even slikken voor de concurrenten in België.

Anderlecht, AA Gent, KRC Genk en zelfs Antwerp komen niet in de buurt van de bedragen die Club verdient. Daarnaast kijkt Vincent Mannaert — algemeen manager van Club — ook naar een aantal andere cijfers.

Transferwaarde

De goede prestaties in de Champions League zorgen er namelijk voor dat ook de transferwaarde van de Club-spelers enorm stijgt. Zo is Jutgla zijn waarde al meer dan verdubbeld sinds hij verhuisd is naar Club Brugge en dat moet toch als muziek in de oren van Mannaert klinken.

Poll: Wie wordt volgens jou kampioen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Atlético Madrid  I  FC Porto  I  Bayer Leverkusen

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023

donderdag 28 september 2023