Blauw-zwarte trainer Hoefkens pakt verrassend uit met selectie kampioenenbal

Blauw-zwarte trainer Hoefkens pakt verrassend uit met selectie kampioenenbal
Maandag 03 oktober 2022 - 17:32   I   door Redactie

Dinsdagavond staan Club Brugge en Atlético Madrid oog in oog in het Jan Breydelstadion. Club Brugge probeert zijn perfecte rapport in de Champions League te behouden.

Daarvoor zullen ze geen aanspraak kunnen doen op Andreas Skov Olsen. De Deen liep een voedselvergiftiging op en werd logischerwijs niet geselecteerd door Hoefkens. Boyata is er nog niet bij, maar Dennis Odoi is tegen de verwachtingen in wel hersteld van zijn blessure.

Daarnaast selecteert Hoefkens een aantal jonge mannen. Zo wordt Jorne Spileers opnieuw opgeroepen, maar daar blijft het niet bij. Ook tieners Noah Mbamba, Kyriani Sabbe en Cisse Sandra mogen afzakken naar het Jan Breydelstadion voor de kraker tegen Atlético.

Hoefkens verraste dit weekend nog door Spileers meteen in de basis te droppen tegen KV Mechelen. Dat deed hij goed, maar hij werd niet echt getest door de geel-rode spelers. De kans lijkt — net als dit weekend — klein dat een van de tieners in de basis zal staan, maar Hoefkens heeft al bewezen dat hij durft te verassen.

Poll: Zal Hoefkens een van de tieners laten starten tegen Atlético Madrid?

TAGS  I  Club Brugge  I  Atlético Madrid  I  Champions League

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023