‘Het is zover: Déze onverwachte club tast opeens diep in buidel voor Eden Hazard’

‘Het is zover: Déze onverwachte club tast opeens diep in buidel voor Eden Hazard’
Vrijdag 30 september 2022 - 22:30   I   door Redactie

Het is een huwelijk dat nooit de verwachtingen heeft ingelost: Eden Hazard en Real Madrid. Hazard werd in 2019 nog voor 115 miljoen euro weggeplukt bij Chelsea, maar hij kon vooralsnog niet bevestigen in de Spaanse hoofdstad.

En de kans lijkt ook klein dat hij dat ooit zal doen. Volgens het Spaanse nieuwsmedium Don Balon zou Florentino Pérez — de voorzitter van Real — namelijk graag afscheid willen nemen van de Rode Duivel. Eerder werd Hazard al aan Manchester United gelinkt, maar ook een ander Premier League-team toont interesse in de aanvaller.

Don Balon meldt namelijk dat Newcastle United zijn zinnen op de kapitein van de Duivels heeft gezet. De Engelse club zou maar liefst 20 miljoen euro veil hebben voor Hazard, al lijkt er nog geen sprake van een concreet bod. Het Spaanse medium meent wel te weten dat het Premier League-team na het WK een bod zal uitbrengen.

Het is best realistisch dat Newcastle United 20 miljoen euro wil ophoesten voor Hazard. De Engelse club werd onlangs overgenomen door een steenrijke Saoedische investeringsgroep, waardoor er niet op een miljoentje meer of minder gekeken wordt. Newcastle hoopt volgens Don Balon dat Hazard hen naar de Europese (sub)top kan loodsen.

Waarde

Volgens Transfermarkt bedraagt Hazard zijn waarde momenteel amper 12 miljoen euro, een absoluut dieptepunt voor de Rode Duivel. Dat Newcastle United 20 miljoen zou willen betalen voor de Rode Duivel is dan ook best opvallend, al zal Real Madrid sowieso zo veel mogelijk van de 115 miljoen geïnvesteerde euro's willen recupereren.

Poll: In welke competitie moet Hazard volgens jou zijn carrière verderzetten?

TAGS  I  Real Madrid  I  Newcastle United

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023