Zirkzee doet opmerkelijke onthulling over pikante transfer naar Club Brugge

Zirkzee doet opmerkelijke onthulling over pikante transfer naar Club Brugge
Donderdag 22 september 2022 - 08:30   I   door Redactie

Joshua Zirkzee kon terugkeren naar Anderlecht. Hij koos er uiteindelijk voor om dat niet te doen. De Nederlandse aanvaller speelt nu in de Serie A bij Bologna.

Echt veel spelen doet Zirkzee tot dusver nog niet bij zijn nieuwe club. Verder dan twee korte invalbeurten in vier wedstrijden kwam de aanvaller nog niet. "Ik speel zeker nog niet de pannen van het dak", erkent Zirkzee in Het Laatste Nieuws.

"Ik moet wat wennen aan het voetbal in de Serie A, al had ik wel gehoopt op meer minuten. Dat de trainer die me gehaald heeft, al na een week ontslagen werd, helpt natuurlijk niet. Thiago Motta, onze nieuwe coach, speelt liefst met één spits, dus ik moet concurreren met Arnautovic. Niet helemaal de planning, maar goed. I deal with it", klinkt het.

Zirkzee koos Bologna boven Anderlecht. Hij werd echter ook gelinkt aan aartsrivaal Club Brugge. "Noa (Lang, red.) stuurde wat plagerige berichtjes dat ik moest komen. Jullie weten hoe hij is", lacht Zirkzee. "Club is nooit concreet geweest, en ik heb Noa gezegd dat Anderlecht altijd mijn eerste keuze zal zijn in België."

Poll: Had Zirkzee beter voor Anderlecht gekozen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Bologna

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023