Belgische voetbalfans geloven hun ogen niet door wat Antwerp opeens overkomt

Belgische voetbalfans geloven hun ogen niet door wat Antwerp opeens overkomt
Woensdag 21 september 2022 - 17:00   I   door Redactie

Royal Antwerp blijft heel België verbazen. Met 27 op 27 kunnen ze nog steeds een perfect rapport voorleggen in de competitie. Enkel het verlies in de voorronde van de Conference League liet al blijken dat ze bij Antwerp dit seizoen niet onklopbaar zijn.

Daar komt bij deze dan toch verandering in. De leider in de Jupiler Pro League wist woensdag niet te winnen tegen RKC Waalwijk uit de Nederlandse Eredivisie. Meer zelfs: Antwerp verloor de wedstrijd met 1-2.

Er moet wel gezegd worden dat Antwerp enkele sterkhouder mistte vanwege hun internationale verplichtingen. Zo waren Alderweireld, Ekkelenkamp en het Ecuadoriaanse duo er bijvoorbeeld niet bij voor de wedstrijd tegen de achtste uit de Eredivisie.

De keeper van Antwerp — Ortwin De Wolf — wist doorheen de wedstrijd twee penalty's te stoppen, maar het mocht niet baten. Na een vroeg openingsdoelpunt van Fischer wist de Great Old niet meer te scoren. RKC Waalwijk kon de bal nog tweemaal tegen de netten prikken, waardoor ze de wedstrijd met 1-2 wisten te winnen.

Opstelling:

De Wolf – Bataille (46’ Krasniqi) – Almeida – Van Den Bosch (78’ Abderahmane) – De Laet – Nainggolan – Avila – Gerkens (46’ Da Silva) – Stengs (46’ Degallaix) – Fischer (78’ Murataj) – Nsimba (46’ Vanhees)

Poll: Zal Antwerp ook bij de winterstop nog perfect rapport in de JPL kunnen voorleggen?

TAGS  I  Antwerp  I  RKC Waalwijk

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023

donderdag 28 september 2023