Defour en Joos pakken Belgische topclub hardhandig aan: "Voelen zich beter"

Defour en Joos pakken Belgische topclub hardhandig aan:
Woensdag 21 september 2022 - 14:00   I   door Redactie

Momenteel is het Antwerp dat met een perfect rapport aan de leiding gaat in de Jupiler Pro League. Enkel KRC Genk en Club Brugge kunnen de Great Old nog in het vizier houden. Genk won vorig weekend met 1-0 van AA Gent, Club Brugge verloor dan weer met 3-0 op het veld van Standard.

Bij de voetbalpodacst 90minutes weiden Steven Defour, Filip Joos, Evert Winkelmans en Aster Nzeyimana wat verder uit over de positie van Club Brugge in het Belgische voetbal. “Ik kan het moeilijk vatten dat Club zou denken: ‘Goh, het is maar op Standard’. Zeker als ze al negen keer op rij niet gewonnen hebben op Sclessin”, opent Filip Joos.

Steven Defour pikt daar met een verrassende conclusie op in: “Ik denk dat Club wil dat ze België ontgroeid zijn. Maar dat mag natuurlijk niet, want je moet wel kampioen blijven spelen.” Filip Joos geeft Defour gelijk: “Zo’n mentaliteit zou echt nooit het geval mogen zijn.”

Evert Winkelmans ziet niet alleen slechte wil van de landskampioen: “De intenties aan de start tegen Standard waren zeker niet slecht.” Ook daar geeft Joos zijn collega gelijk: “We moeten alle krediet aan Standard geven en al zeker aan die Zinckernagel.”

Non-match

Ook Defour ziet in dat het een alleenstaand geval zou kunnen geweest zijn: "Misschien was het wel gewoon één non-match', concludeert de ex-Rode Duivel. Na de break vangt Club de competitie opnieuw aan tegen KV Mechelen, waar Hoefkens en zijn troepen moeten winnen om in het zog van Antwerp te blijven.

Poll: Lijkt het voor jou ook dat Club denkt dat ze België ontgroeid zijn?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Standard  I  Porto

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023