Noa Lang, Mignolet en co. zijn uitermate lyrisch over deze zinderende ploegmaat

Noa Lang, Mignolet en co. zijn uitermate lyrisch over deze zinderende ploegmaat
Zaterdag 17 september 2022 - 09:00   I   door Redactie

Het is intussen al een aantal dagen geleden, maar toch zijn we nog niet helemaal bekomen. Club Brugge staat na een demonstratie tegen Porto aan de leiding van hun Champions League-poule.

In die wedstrijd tegen Porto waren er heel wat Club-spelers die een goede indruk nalieten, wat moeilijk anders kan als je met 0-4 wint. Maar toch was er een ‘starboy’ waar heel wat extra aandacht naartoe ging: Antonio Nusa. De nog steeds maar 17-jarige Noor wist tegen Porto zijn eerste Champions League-doelpunt te scoren.

Zo is hij nog maar de tweede jongste speler ooit die een doelpunt kan maken op het kampioenenbal, enkel Antsu Fati van Barcelona was nog iets jonger dan Nusa afgelopen dinsdag. Het Laatste Nieuws stelt zelf dat ze er nu al zeker van zijn dat de jonge Noor in de toekomst voor tientallen miljoenen verkocht zal worden.

Op Nusa zijn Instagram-pagina staat zijn laatste foto vol met reacties van ploegmaats die hem willen feliciteren voor zijn goal. Zo laten onder meer Nielsen, Skov Olsen en Noa Lang een reactie achter.

Contract

Deze donderdag pakte Club Brugge nog uit met een contractverlenging voor de 17-jarige Nusa. De Noor zijn contract werd opengebroken tot 2025. Club maakt het de Europese topclubs zo alvast iets moeilijker om Nusa weg te komen plukken. 

 

 

Poll: Denk jij dat Club Brugge meer dan 30 miljoen euro zal verdienen aan een transfer van Nusa?

TAGS  I  Club Brugge  I  Porto

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024