Dít is de maniakale wijze waarop Club-trainer Hoefkens de stuntoverwinning bekijkt

Dít is de maniakale wijze waarop Club-trainer Hoefkens de stuntoverwinning bekijkt
Woensdag 14 september 2022 - 15:00   I   door Redactie

Het zal niet de laatste keer zijn dat je het vandaag leest: Club Brugge heeft gestunt op het veld van FC Porto. De Portugezen moesten met schaamrood op de wangen afdruipen na een 0-4 vernedering.

Een heus bravourestukje van Club-trainer Hoefkens. Na de goals van zijn team bleef hij nog ijzig kalm, maar in de kleedkamer zou hij zich toch hebben laten gaan. “De ontlading komt er wel in de kleedkamer. Bij mij is dat een absoluut gevoel van contentement. Ook al valt het bij mij misschien minder op… ”, aldus de Club-trainer na de wedstrijd.

Woensdagochtend vertrokken alle mensen die voor Club Brugge naar Portugal afgereisd waren weer naar huis. Zo ook de trainer, die op de luchthaven zijn laptop bovenhaalde. Dat deed hij om enkele fases van de dag voordien te bestuderen, zo meldt Jarno Bertho van VTM.

De fans van Club Brugge zien het allemaal graag gebeuren. Op Twitter vragen enkelen zich af of hij niet gewoon ‘Football Manager’ aan het spelen is. Maar hoofdzakelijk zijn de reacties stuk voor stuk positief: “Een man met ambitie en goesting!” en “Hij zorgt voor totaalvoetbal!”, waren maar enkele van de reacties van de lyrische Club-supporters.

Poll: Denk jij dat Hoefkens na dit seizoen de overstap naar een grotere club zal maken?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Porto

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024