Zlatan Ibrahimovic spreekt zich opeens uit over Charles De Ketelaere: “Dan stop ik!”

Zlatan Ibrahimovic spreekt zich opeens uit over Charles De Ketelaere: “Dan stop ik!”
Woensdag 14 september 2022 - 14:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere maakte deze zomer de overstap van Club Brugge naar AC Milan. Op zijn eerste doelpunt is het nog wachten, maar dat weerhoudt Zlatan Ibrahimovic er niet van om zijn mening over De Ketelaere te verkondigen.

Bij La Gazatta dello Sport geeft Ibrahimovic een interview in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Dinamo Zagreb. Daar krijgt hij ook een vraag over Charles De Ketelaere: “Hij is een topper, dat zeg ik jou. Je moet hem gewoon even de tijd geven om te groeien”, aldus Zlatan.

De Zweedse superster ziet dus een grote carrière weggelegd voor De Ketelaere. De ex-Bruggeling krijgt vanavond waarschijnlijk rust. Alexis Saelemaekers wordt dan wel weer aan de aftrap verwacht. Saelemaekers is goed op dreef en wist dit seizoen al te scoren en een assists af te leveren.

Zlatan zou Zlatan niet zijn als hij er geen schepje bovenop doet: “Als ik een speler zie die beter is dan mij, dan zal ik stoppen", vertaalt HLN, "Maar voorlopig heb ik die nog altijd niet gezien." De Ketelaere zal dus nog wat stappen moeten zetten als hij de inmiddels 40-jarige Zlatan van zijn troon wil stoten.

Poll: Denk jij dat De Ketelaere belangrijker kan worden voor AC mIlan dan Zlatan ooit geweest?

TAGS  I  AC Milan  I  Club Brugge  I  Dinamo Zagreb  I  v24

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022