‘Déze nieuwkomers zullen bij Club Brugge in de basis starten in de Champions League’

‘Déze nieuwkomers zullen bij Club Brugge in de basis starten in de Champions League’
Maandag 12 september 2022 - 10:00   I   door Redactie

Club Brugge won afgelopen weekend met 0-2 op het verzopen veld van Seraing. Carl Hoefkens gaf heel wat sterkhouders rust, waardoor er enkele spelers een kans kregen om zich te bewijzen.

Zo startten Boyata, Balanta, Sobol, Larin, Yaremchuk en Nusa in de basis bij Club. In principe zullen de meeste van die spelers dinsdag niet aan de aftrap staan tegen Porto. Toch verwacht Het Laatste Nieuws twee van de nieuwe namen in de basis van Hoefkens.

Roman Yaremchuk was zaterdag tegen Seraing betrokken bij de twee Brugse goals en wist eerder in de derby zijn eerste al binnen te prikken. Mede door de ervaring die hij bij Benfica heeft opgedaan, wordt hij door Het Laatste Nieuws in de basis verwacht tegen Porto.

Iets verrassender verwacht de krant ook dat Dedryck Boyata een grote kans maakt om te starten tegen de Portugezen. Hij zou de geblesseerde Clinton Mata vervangen. De afgelopen twee wedstrijden was die eer weggelegd voor Denis Odoi, maar de krant verwacht dus dat Boyata naast het duo Mechele-Sylla plaats zal mogen nemen.

Poll: Denk jij dat Boyata aan de aftrap zal verschijnen tegen Porto?

TAGS  I  Club Brugge  I  Porto

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024