“Niet landskampioen Club Brugge, maar wel déze ploeg is de beste van heel België”

“Niet landskampioen Club Brugge, maar wel déze ploeg is de beste van heel België”
Woensdag 07 september 2022 - 14:00   I   door Redactie

Woensdagavond speelt Club Brugge zijn eerste Champions League-wedstrijd van het seizoen. Op Jan Breydel ontvangen ze het Duitse Bayer Leverkusen.

Bij Leverkusen is Hans-Peter Lehnhoff momenteel de teammanager. Lehnhoff speelde lange tijd voor Antwerp, en is dus geen onbekende voor onze competitie. Bij Het Nieuwsblad blikt hij vooruit op de wedstrijd van woensdagavond. “Ik zou zeggen dat het fiftyfifty wordt”, opent de manager.

"En niet alleen in deze match. Ik vind Club Brugge allerminst het zwakke broertje, de vier ploegen in onze poule zijn aan elkaar gewaagd.” Toch vindt hij Club op dit moment niet de sterkste ploeg van België. Logischerwijs vindt het Antwerp-icoon dat de Great Old momenteel de beste ploeg is.

“Op dit moment vind ik Antwerp de beste ploeg van België. Met veel dank aan Marc Overmars, maar dus ook aan Paul Gheysens”, aldus de Lehnhoff. Verder hoopt hij dat Antwerp dit jaar kampioen speelt: “In '88 speelden wij de titel nog kwijt aan Club Brugge, het zou geweldig zijn mocht het straks wel lukken”, concludeert Lehnhoff.

Poll: Vind jij ook dat Antwerp op dit moment de beste ploeg van het land is?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Bayer Leverkusen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024