‘Landskampioen Club Brugge wil stevig doordrukken voor dít supertalent’ (VIDEO)

‘Landskampioen Club Brugge wil stevig doordrukken voor dít supertalent’ (VIDEO)
Zaterdag 03 september 2022 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft het drukste gedeelte van de mercato al achter de rug. Vrijdag was de deadline om de Europese selecties door te geven, maar toch weerhoudt dat de landskampioen er niet van om nog extra mankracht aan te trekken.

Ze kunnen namelijk altijd een aantal jonge spelers bij Club NXT stallen, om hen stapsgewijs naar de A-kern over te laten stappen. Dat zou ook wel eens het plan kunnen zijn met Jahkeele Marshall-Rutty. Marshall-Rutty is een 18-jarig Canadees supertalent dat vergeleken wordt met Alphonso Davies. 

Ook in januari zou de landskampioen al interesse getoond hebben in de jonge Canadees. Die belangstelling is dus nog niet gaan liggen. Op de deadline day wist MLS-watcher Tom Bogert namelijk mee te delen dat Club nog altijd achter de diensten van Marshall-Rutty hengelt.

De landskampioen heeft nog drie dagen om de deal af te sluiten, dan gaan de deuren van de mercato namelijk ook in België dicht. Mocht dat niet lukken, dan zullen ze deze winter waarschijnlijk een nieuwe kans krijgen. Scroll gerust even verder om wat hoogtepunten van het supertalent te bekijken.

Poll: Vind jij het leuk om highlights van dit talent te zien te krijgen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Toronto FC

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024