OFFICIEEL: Michy Batshuayi zet iedereen voor schut en maakt verrassende transfer

OFFICIEEL: Michy Batshuayi zet iedereen voor schut en maakt verrassende transfer
Vrijdag 02 september 2022 - 13:00   I   door Redactie

De transfermarkt is deze zomer compleet dolgedraaid, maar het kan blijkbaar altijd nog gekker. Zeker als Michy Batshuayi erbij betrokken is.

Want zijn transferdossier leek de voorbije 24 uur op een soap. Donderdag om middernacht bij het sluiten van de transfermarkt miste de Rode Duivel zijn overgang naar Nottingham Forest omdat Chelsea de papieren net te laat indiende.

Een sportieve ramp leek in de maak omdat hem op die manier de tribune wachtte, maar het leek erop dat het later openblijven van de Belgische transfermarkt redding zou kunnen brengen. Zo viel ook de naam van Antwerp.

Maar Batshuayi heeft iedereen op het verkeerde been gezet, want er is een akkoord met... Fenerbahçe. Ook in Turkije blijft de transfermarkt langer open, tot en met 8 september om precies te zijn.

Aartsrivaal

De overgang naar Fenerbahçe is wel een verrassing, want dat is notabene één van de aartsrivalen van Besiktas waar hij vorig jaar op uitleenbasis speelde. De spits is op weg naar Istanboel om zijn medische testen af te leggen.

Poll: Snap je dat Batshuayi opnieuw voor Turkije kiest?

TAGS  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  Nottingham Forest  I  Fenerbahçe  I  Besiktas  I  Antwerp

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022