Heel Monaco is plots weer bezig over Philippe Clement: "Niet te geloven wat hij doet!"

Heel Monaco is plots weer bezig over Philippe Clement:
Zondag 28 augustus 2022 - 22:43   I   door Redactie

Het ene seizoen is het andere niet. Vraag dat maar aan Philippe Clement die aan zijn tweede halfjaar bij AS Monaco is begonnen.

Want waar hij 2021-2022 afsloot met negen overwinningen op rij en een gelijkspel, zit hij nu amper aan vijf op twaalf. Al leek het zondagavond toch opnieuw een stunt te worden. Want Clement zag zijn ploeg lang op voorsprong staan op het veld van PSG.

Uiteindelijk werd het toch nog 1-1 en voor veel supporters was dat de schuld van onze landgenoot. Hij zou de verkeerde speler van het veld gehaald hebben waardoor Neymar in minuut zeventig toch nog gelijk kon maken. Op Twitter regende het kritiek.

"Niet te geloven wat hij doet!", was nog één van de mildere commentaren. "Hij is mindervalide", wellicht de meest beledigende. "Onbegrijpelijk", kwam het meest voor. Hoe dan ook toont het aan dat zijn heldenstatus stilaan afbrokkelt.

Krediet

Want op zich is een gelijkspel op PSG een uitstekend resultaat en eigenlijk zelfs een halve stunt. Maar dat Clement Monaco niet kon plaatsen voor de CL-groepsfase wordt hem door de fans zwaar aangerekend en maakt dat hij amper nog krediet heeft. Afwachten of hij net als vorig seizoen het tij kan keren.

Poll: Denk je dat de positie van Clement opnieuw in gevaar zal komen?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  PSG

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024

zondag 18 februari 2024