‘Blauw-zwarte bestuur komt belofte na en stort zich volledig op nieuw transfertarget’

‘Blauw-zwarte bestuur komt belofte na en stort zich volledig op nieuw transfertarget’
Woensdag 24 augustus 2022 - 10:00   I   door Redactie

Landskampioen Club Brugge beleeft een druk slot van de transfermercato. Algemeen Manager Vincent Mannaert reisde gisteren nog af naar Oostenrijk om de transfer van Rasmus Hojlund af te ronden. Eerder deze week werd Dedryck Boyata al voorgesteld als nieuwe aanwinst.

Nu beslist Club om ook nog een derde speler proberen te overtuigen. De 21-jarige Raphael Onyedika is volgens Het Nieuwsblad een concrete piste. De Nigeriaan komt momenteel uit voor FC Midtjylland in Denemarken en heeft volgens Transfermarkt een waarde van 5 miljoen euro.

Mocht Club Onyedika weten aan te trekken, dan komen ze hun belofte na. Enige tijd geleden liet het bestuur namelijk weten dat ze zich op drie vlakken nog wilde versterken: verdedigend, op het middenveld en aanvallend. Boyata zou defensieve stabiliteit moeten garanderen. Hojlund moet op termijn dan weer uitgroeien tot doelpuntenmachine. 

Raphael Onyedika is een defensieve middenvelder die ook centraal achterin uit de voeten kan. Vorig seizoen won Midtjylland de beker en ontpopte Onyedika zich tot absolute sterkhouder. In totaal speelde hij al 57 wedstrijden voor de hoofdmacht van Midtjylland.

Concurrentie

Het lijkt weliswaar niet evident te worden voor Club om de middenvelder binnen te rijven. Onyedika staat namelijk ook in de belangstelling bij AC Milan. Eén ding lijkt wel zeker: Onyedika zal minder kosten dan Sander Berge, waarvoor Sheffield United 20 miljoen euro vraagt.

Poll: Zou jij tevreden zijn van de mercato van Club als ze Hojlund én Onyedika nog weten aan te trekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC Milan  I  FC Midtjylland

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024