‘Drama dreigt voor RSC Anderlecht: bijzonder nieuws over monstertransfer Zirkzee’

‘Drama dreigt voor RSC Anderlecht: bijzonder nieuws over monstertransfer Zirkzee’
Woensdag 24 augustus 2022 - 08:30   I   door Redactie

Anderlecht is al een hele tijd bezig met de definitieve overstap van Joshua Zirkzee te realiseren. De Nederlander gaat zijn laatste contractjaar in bij Bayern waardoor paars-wit hoopt de spits voor een verlaagd bedrag over te kunnen nemen.

De 10 miljoen euro die Anderlecht vorige week geboden had bij Bayern München lijken weliswaar niet genoeg. Volgens Sky Sport-journalist Florian Plettenberg zou het bod van Anderlecht niet voldoende zijn en staat er een andere club dicht bij de overname van Zirkzee.

VfB Stuttgart zou namelijk al zijn pijlen op de Nederlander richten. De Duitse club zou dan eerst nog Kalajdzic moeten verkopen, maar dat lijkt geen probleem te worden. De Oostenrijker kan rekenen op de interesse van verschillende clubs uit de Bundesliga en Premier League.

Wil Anderlecht Zirkzee toch nog aantrekken, dan zal het diep in de geldbuidel moeten tasten. Bij Bayern spraken ze over een bedrag rond de 20 miljoen euro. Binnen een week sluit de internationale transfermarkt en dat zou ervoor kunnen zorgen dat de Duitse landskampioen het gevraagde bedrag nog wat verlaagd.

Poll: Denk jij dat Zirkzee bij Anderlecht zal tekenen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Bayern Munchen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024