‘Club Brugge zit met de handen in het haar en houdt niet veel opties over'

‘Club Brugge zit met de handen in het haar en houdt niet veel opties over'
Woensdag 17 augustus 2022 - 18:00   I   door Redactie

Club Brugge is nog steeds op zoek naar versterking voor hun eerste elftal. Ondanks de 0-3 overwinning op het veld van Oud-Heverlee Leuven, zitten er nog enkele transfers aan te komen.

Het lijstje van mogelijk inkomende transfers wordt kleiner en kleiner. Eerder vandaag zagen ze bijvoorbeeld Perr Schuurs tekenen voor Torino. De Ajax-verdediger kon ook rekenen op de interesse van blauw-zwart, dat achter het net vist. 

Nu blijkt er ook een tweede transfertarget voor een andere club te kiezen. De Uruguayaanse spits Maxi Gomez zou op het punt staan te tekenen bij Fenerbahçe. De club en speler zijn volgens Ekrem Konur, een Turkse transferexpert, tot een mondeling akkoord gekomen. 

Club Brugge liet eerder al weten dat ze niet bereid waren om de hoge looneisen van de Uruguayaan in te lossen. Maar daar zal nu dus ook niet verder over onderhandeld kunnen worden. De spits sluit zich naar alle waarschijnlijkheid snel aan bij Fenerbahçe. 

Opties 

Toch zijn er nog enkele spelers die Club op de voet volgt. Kijk maar naar Sander Berge en Nicolas Raskin. Maar vooral aanvallend schieten er niet veel opties meer over voor blauw-zwart. 

Volgens onze laatste bronnen zouden enkel Luis Vazquez van Boca Juniors en Rasmus Hojlund van Sturm Graz nog op het verlanglijstje van de landskampioen staan. Maar het zou natuurlijk altijd kunnen dat Club nog een nieuw target uit de hoge hoed tovert.

Poll: Denk jij dat Club Brugge deze zomer nog een extra spits zal weten aan te trekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Fenerbahçe

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023