Aster Nzeyimana met het schaamrood op de wangen: “Het is echt mega gênant”

Aster Nzeyimana met het schaamrood op de wangen: “Het is echt mega gênant”
Woensdag 17 augustus 2022 - 19:00   I   door Redactie

Aster Nzeyimana is momenteel hét voetbalanker van Sporza en de VRT. De journalist is naast de sportwereld ook met enkele andere dingen bezig.

Zo was hij vorige week aanwezig op de Antwerp Pride Opening Night. Daar moest hij samen met een co-presentatrice alles aan elkaar praten. Liliane Saint-Pierre stond op het podium toen de sfeer achter de schermen plots veranderde. In 90 minutes, zijn podcast, geeft de journalist meer uitleg over het voorval.

“Het is echt mega gênant”, opent Aster Nzeyimana. De Extra Time-presentator moest Liliane Saint-Pierre van het podium proberen te krijgen, aangezien de organisatie een strak schema hanteerde. “Ze hebben me met een bos bloemen op het podium gestuurd om haar ervan te halen. Hoe kan dat nu dat ik in deze situatie verzeild ben geraakt, dacht ik”, aldus Aster.

Hij zei dan ook tegen de zangeres dat er verwacht werd dat ze het podium verliet. Daarop sprak de zangeres haar fans aan, die logischerwijs niet wilden dat ze van het podium zou gaan. “Je m'en fous”, was het duidelijke antwoord van Saint-Pierre. “Ik stond daar met een blik van ‘Wat kan ik doen?' ", vertelt de journalist tijdens 90 minutes.

De oplossing

Uiteindelijk dacht Aster: “Ow shit, ik ben hier gewoon weg!” Liliane Saint-Pierre speelde nog enkele nummers en sloot als volgt af: “I’m sorry, hé. Normaal maak ik mij niet zo vlug kwaad. Dat doen ze alleen maar met ons, en vooral met de vrouwen. Fuck it, hé.” Een enorm schaamtelijk moment voor de populaire journalist.

Poll: Ben jij een fan van de presentator Aster Nzeyimana?

TAGS  I  VRT  I  Sporza

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023