Enthousiaste De Ketelaere verovert meteen harten van de Milan-supporters

Enthousiaste De Ketelaere verovert meteen harten van de Milan-supporters
Zaterdag 13 augustus 2022 - 20:40   I   door Redactie

AC Milan speelde zaterdag hun openingswedstrijd in de Serie A. Ze mochten in San Siro hun competitieseizoen starten tegen Udinese. Het was vooral uitkijken naar het debuut van Charles De Ketelaere.

De Ketelaere en Saelemaekers mochten na 70 minuten invallen. De combinaties tussen de twee Belgen verliepen vlot: “Die vinden elkaar blindelings momenteel”, merkte commentator Olivier Deschacht op. 

Na tien minuten het veld te verkennen pakte De Ketelaere uit met een splijtende pas op Olivier Giroud. De Fransman zag zijn schot geblokkeerd worden, geen assist voor De Ketelaere. Meteen daarna viel Origi in. 

Een drietand van Belgen dus. Origi en Saelemaekers op de flanken en De Ketelaere als nummer 10, al durfde de Belgen wel eens van positie te wisselen. De Ketelaere kwam de bal vaak diep ophalen om kansen te creëren. Dat loonde ook bijna, maar zijn pass op Origi was net te hard. 

Debuutgoal 

De Ketelaere wist te scoren in het absolute slot van de wedstrijd, maar Origi stond net buitenspel toen hij de bal naar De Ketelaere doorspeelde. Ook geen debuutgoal voor Charles De Ketelaere, maar hij laat wel een enorm goede indruk na op de fans en coach.

Poll: Welke Belg zal er het meeste scoren in Milaan?

TAGS  I  AC Milan  I  Udinese

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022