Club Brugge-fans kijken verbaasd op door wie Philippe Clement gered wordt

Club Brugge-fans kijken verbaasd op door wie Philippe Clement gered wordt
Zaterdag 06 augustus 2022 - 19:15   I   door Redactie

Philippe Clement speelde vandaag met AS Monaco zijn eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. Dat deed hij tegen RC Strasbourg, het team van Matz Sels.

Maar Sels was niet de enige oude bekende die tussen de lijnen stond. Ook ene Krepin Diatta werd door Phillipe Clement in de basisopstelling gezet. De Senegalees scheurde vorig seizoen zijn kruisbanden en stond vele maanden aan de kant. 

Vandaag was hij meteen weer goed voor een goal. En wat voor één, hij vuurde een raket af. Sels werd weggeblazen en de brilscore verdween van het bord. Diatta wist voor vandaag nog maar één keer te scoren in de competitie voor Monaco. Die goal dateert al van november 2021, net voordat hij zijn kruisbanden scheurde.

AS Monaco wist de wedstrijd uiteindelijk met 2-1 te winnen. De goal van Diatta was dus van levensbelang voor Clement en Monaco. Diatta werd in de 87ste minuut naar de kant gehaald. Clement liet overigens een aantal spelers rusten. Volgende week speelt Monaco tegen PSV in de voorronde van de Champions League.

Poll: Denk jij dat Krepin Diatta vaak aan de aftrap zal staan dit seizoen?

TAGS  I  AS Monaco  I  RC Strasbourg

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024