Transfermarkt LIVE: Nachtmerrie voor Club, coup Kompany bij Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Nachtmerrie voor Club, coup Kompany bij Anderlecht?
Vrijdag 08 juli 2022 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Buiten alle verwachting gaat de aangekondigde transfer van Lazio-spits Vedat Muriqi naar Club Brugge dan toch niet doorgaan. Zijn medische tests blijken onvoldoende.

*Vincent Kompany gaat dan toch een speler wegkapen bij Anderlecht. Josh Cullen staat immers op een zucht van Burnley.

*Toptalent Noah Mbamba lijkt dan toch te gaan bijtekenen bij Club Brugge. Met dank aan Carl Hoefkens die hem indertijd weghaalde bij KRC Genk.

*Hein Vanhaezebrouck is persoonlijk in gesprek gegaan met Casper Nielsen in de hoop de Union-middenvelder te overtuigen voor AA Gent te kiezen.

*Cyriel Dessers verbaast door te verkondigen dat een transfer naar Feyenoord helemaal nog niet van de baan is. Door de verkoop van enkele sterkhouders zouden de Rotterdammers nu geld genoeg hebben om hem weg te halen bij KRC Genk.

*Club Brugge gaat de transfer van de 21-jarige Japanse flankspeler Shion Homma afronden. Er is een akkoord met zijn club Albirex Niigata voor zo'n 1,2 miljoen euro.

*Charles De Ketelaere heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Milan over een contract van vijf jaar. Nu moet de Italiaanse kampioen er wel nog uitkomen met blauw-zwart.

*Radja Nainggolan heeft contact gehad met Toby Alderweireld en verklapt dat de Rode Duivel een overgang naar Antwerp absoluut ziet zitten.

Poll: Denk je dat Nielsen zich zal laten overtuigen door Gent?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024