Imke Courtois over bekende analist: "We bezingen onze liefde voor elkaar"

Imke Courtois over bekende analist:
Zaterdag 02 juli 2022 - 11:00   I   door Redactie

Analiste Imke Courtois heeft een opmerkelijke onthulling gedaan over haar collega-analist Jan Mulder. Ze schrijven brieven naar elkaar.

"We hebben elkaar gevonden in de liefde voor de taal", zegt Imke in Het Laatste Nieuws. Zij en Jan zijn vrienden geworden. "We schrijven nu al meer dan vier jaar brieven naar elkaar."

"Geen mails, echte brieven in een envelop met een postzegel en met een handgeschreven handtekening eronder. Een vast ritme hebben we niet, soms zit er drie maanden tussen twee brieven, maar het zijn ook geen vluchtige brieven: we doen echt ons best om er iets moois van te maken", verzekert Courtois.

"Het gaat ook over van alles en nog wat: angst, dood, eenzaamheid, corona, hoe de perfecte hemel eruitziet, boeken, voetbal en ook de liefde. We bezingen in die brieven ook onze liefde voor elkaar. Jan heeft onze correspondentie de titel '95 procent' platonisch gegeven", aldus Courtois.

Niet lichamelijk

Daarmee benadrukt ze dat er van lichamelijke liefde geen sprake is tussen de twee. "Jan houdt zielsveel van Johanna, een echte topvrouw. Neen, de connectie die Jan en ik hebben, is absoluut niet lichamelijk."

Poll: Ben jij fan van Imke Courtois als analiste?

TAGS  I  Imke Courtois  I  Jan Mulder

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023