Antwerp schrikt op: Plots nieuwe onthullingen over sportief directeur Overmars

Antwerp schrikt op: Plots nieuwe onthullingen over sportief directeur Overmars
Donderdag 30 juni 2022 - 08:30   I   door Redactie

Bij Antwerp komt er de laatste tijd alleen maar sportief nieuws naar buiten, met sportief directeur Marc Overmars die alsmaar meer op de voorgrond treedt.

Het is ondertussen al drie maanden geleden dat Overmars werd aangesteld bij Antwerp, waardoor de storm rond zijn opstappen bij Ajax wegens grensoverschrijdend gedrag wat was gaan liggen. Tot nu.

Want Het Algemeen Dagblad weert dat Daphne Koster, de manager van de Ajax Vrouwen, in de documentairereeks 'Op weg naar de top', die volgende week wordt uitgezonden in Nederland, nieuwe onthullingen doet.

Meer bepaald over de periode tussen 2012 en 2017, toen Koster bij Ajax speelde. Hoewel de vrouwelijke speelsters het niet in detail bespraken, deden volgens de krant toen al verhalen de ronde over de berichtjes die Overmars stuurde. 

Angst

Koster legt in de documentaire uit waarom zij niet aan de bel trok. "Je zegt er niets over omdat je weet, het is toch de technisch directeur en je kunt het niet hardmaken, het zijn verhalen..." Waarna ze nog verder ingaat op de zaak, iets wat ze bij Antwerp niet zo leuk zullen vinden.

"Je komt in een omgeving waarin veel mensen al zeggen: ‘wat doen die vrouwen hier?’ Dan weet je ook wel: als je dit gaat aankaarten, dan is het makkelijkste dat jij er uit gaat... Er is een angst om het te melden, want dan lig je eruit. Dat zorgt er voor dat zoiets kan gedijen in een organisatie."

Poll: Denk je dat er nog meer onthullingen zullen komen over Overmars?

TAGS  I  Antwerp  I  Ajax

maandag 8 augustus 2022

zondag 7 augustus 2022

zaterdag 6 augustus 2022