'Blauw-zwart incasseert opnieuw zware opdoffer: Toptransfer gaat niet door'

'Blauw-zwart incasseert opnieuw zware opdoffer: Toptransfer gaat niet door'
Zondag 12 juni 2022 - 14:15   I   door Redactie

Club Brugge is druk in de weer om een elftal samen te stellen dat een verlengstuk kan breien aan de succesvolle voorbije jaren. Maar niet alles lukt.

Zo gaat blauw-zwart nu een absoluut toptarget door de vingers zien glippen. Eén waar ze echt hun zinnen op gezet hadden. Met name het 18-jarige Zweedse supertalent Williot Swedberg die als opvolger van Hans Vanaken werd gezien.

Club Brugge zou vijf miljoen euro neerleggen bij zijn club Hammarby en was op goede weg om ook met de aanvallende middenvelder zelf tot een akkoord te komen. Maar nu komt er slecht nieuws uit Spanje.

Want naast de Bruggelingen was ook Celta de Vigo nog in de running. En volgens de krant Faro de Vigo zou Swedberg nu gekozen hebben voor het Spaanse nummer elf. Niet omwille van het geld - Club bood hem meer - wel omdat hij in de Primera División aan de slag wil.

Champions League

Daar kon dus blijkbaar ook het vooruitzicht op deelname aan de Champions League niet tegenop. Vreemd genoeg zou de Zweedse youngster wel eerst nog een jaar uitgeleend worden aan een kleinere club. Maar dat maakt de domper voor Club Brugge er natuurlijk niet minder op.

Poll: Vind je dit een gemiste kans?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hammarby  I  Celta de Vigo  I  PSG

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024

dinsdag 16 juli 2024