Beelden van Erling Haaland gaan Europa rond: "Wat zegt hij nu?! (VIDEO)

Beelden van Erling Haaland gaan Europa rond:
Maandag 06 juni 2022 - 17:00   I   door Redactie

Niet alleen België-Nederland zorgde afgelopen weekend voor beroering, ook Zweden-Noorwegen, maar dan helaas om een niet-sportieve reden.

Want na de wedstrijd - die het thuisland overigens met 1-2 verloor door twee doelpunten van Erling Haaland - was iedereen ook bezig over de Noorse goalgetter. Dan vooral over zijn uitspraken achteraf en niet over zijn goals.

Want de toekomstige ster van Manchester City onthulde dat zijn rechtstreekse tegenstander, de centrale verdediger Alexander Milosevic, hem tijdens de match afgelopen zondag voortdurend uitschold. 

"Hij zei me eerst dat ik een hoer was, maar ik kan je gerust zeggen dat dat niet het geval is", aldus Haaland achteraf "Nadien zei hij ook dat hij mijn benen zou breken. Maar anderhalve minuut later scoorde ik, dus dat was prima." Milosevic zelf ontkende alles staalhard. 

Revanche

"Op het veld praat ik nooit Engels, dus ik vind het bizar dat ik zulke zaken zou hebben gezegd", aldus de Zweed. Nochtans is op de beelden duidelijk te zien dat hij Haaland vanalles toeschreeuwt. Pikant detail: komende zondag is het... Noorwegen-Zweden. Zien of het een revanchematch wordt.

Poll: Wie denk je dat gelijk heeft?

TAGS  I  Borussia Dortmund  I  Manchester City  I  Noorwegen  I  Zweden

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022