Degryse snapt er niets van en haalt vernietigend uit: "Hoegenaamd niets"

Degryse snapt er niets van en haalt vernietigend uit:
Maandag 09 mei 2022 - 15:30   I   door Redactie

Hoe meer de play-offs hun ontknoping naderen, hoe meer er te bespreken valt voor de analisten. En zeker Marc Degryse toont zich vlijmscherp in zijn analyse.

Met name Alfred Schreuder moet het in Het Laatste Nieuws ontgelden. Want Degryse doet niet aan scorebordjournalistiek na de 0-2-zege op Union. "Ik ga geen 'hallelujah!' roepen voor Alfred Schreuder. Wel integendeel. Dit was niet 'zijn' overwinning."

De ex-Rode Duivel vind dat de Nederlandse trainer goed wegkomt met zijn keuzes. "De Ketelaere als wingback, daar doe je hem echt geen plezier mee. Hij kon zich niet tonen. Odoi, die de rol van Rits moest invullen, bleek geen succes."

Maar de grootste ergernis spaarde Degryse voor het laatst. "Skov Olsen die op de bank begon. Zijn invalbeurt was erg goed, ja. Maar hij had áltijd moeten starten. Schreuder koos voor meer controle uit schrik en respect voor Union."

Raar

Degryse beseft dat er door het goede resultaat misschien niet zoveel over gesproken wordt, maar hij vond het allemaal toch raar. "De keuzes van Schreuder hebben niet goed uitgepakt. Zeker als je kijkt naar wat ze in het spel hebben bijgebracht: hoegenaamd niets."

Poll: Vind je dat Degryse gelijk heeft?

TAGS  I  Union  I  Club Brugge

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024