'Kompany wrijft zich in de handen: Anderlecht stap dichter bij droomtransfer'

'Kompany wrijft zich in de handen: Anderlecht stap dichter bij droomtransfer'
Vrijdag 06 mei 2022 - 08:00   I   door Redactie

Anderlecht zal volgend seizoen een nieuwe ploeg moeten bouwen. Een nieuwe spits is prioriteit, aangezien Joshua Zirkzee en Christian Kouamé vermoedelijk terugkeren naar respectievelijk Bayern München en Fiorentina.

Engelse media meldden recent dat Anderlecht zijn zinnen had gezet op Brighton-spits Reda Khadra. De 20-jarige Duitser werd afgelopen zomer verhuurd aan Blackburn Rovers. Daar scoorde hij slechts vijf keer in 28 wedstrijden. Geen statistieken die in het oog springen dus.

Toch zou Anderlecht overtuigd zijn van zijn kwaliteiten. Uit zijn tweet blijkt alvast dat hij de deur bij Blackburn Rovers achter zich dichttrekt. Of hij bij Brighton komend seizoen wel kansen zal krijgen valt te betwijfelen. Daar lopen met Neal Maupay en Danny Welbeck twee stevige concurrenten rond.

Het contract van Khadra loopt af in 2023 en de kans is groot dat Brighton hem in de zomer zal willen verkopen. Anders dreigen ze hem transfervrij te verliezen. Al wordt zijn marktwaarde volgens Transfermarkt geschat op amper 300.000 euro.

Poll: Is een nieuwe spits prioriteit voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Bayern München  I  Fiorentina  I  Blackburn Rovers  I  Brighton

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023