Kompany laat zich niet doen en geeft Coucke na straffe uitspraak lik op stuk

Kompany laat zich niet doen en geeft Coucke na straffe uitspraak lik op stuk
Vrijdag 29 april 2022 - 16:30   I   door Redactie

"Hoe op één week een heel seizoen om zeep te helpen." Dat was de tweet waarmee Marc Coucke vorig weekend Anderlecht mee op zijn kop zette.

Maar die uitspraak komt nu als een boemerang terug in zijn gezicht. Want uiteraard kreeg Vincent Kompany daar op de persconferentie in aanloop naar Club Brugge vragen over. En zijn antwoorden waren er ook niet naast.

De Anderlecht-trainer begon aanvankelijk nog rustig. "Iedereen kan eens een emotionele mening hebben", noteerde Het Laatste Nieuws uit zijn mond. Om dan te starten met een kleine sneer: "Ik ben alleszins altijd heel consequent geweest in mijn woorden."

Maar vervolgens zette hij Coucke serieus op zijn plaats: "Resultaten staan in lijn met middelen. En wie kwaliteit wil, moet ofwel financiële inspanningen leveren ofwel geduld hebben." Alstublieft.

Rustig

Afronden deed hij op de volgende manier: "Wij werken vandaag met een Anderlecht dat besparingen en waardecreatie voorop moet stellen. Dus blijf ik rustig." Afwachten of ook Coucke dat gaat doen als het misloopt tegen Club Brugge.

Poll: Vind je dat Kompany gelijk heeft?

TAGS  I  Union  I  Anderlecht  I  Club Brugge

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024