'Antwerp en Club Brugge gaan de strijd aan voor Belgisch supertalent'

'Antwerp en Club Brugge gaan de strijd aan voor Belgisch supertalent'
Vrijdag 29 april 2022 - 14:00   I   door Redactie

Bij Antwerp willen ze volgend seizoen een hoofdrol in de titelstrijd en bij Club Brugge hopen ze volgend seizoen iedereen snel achter zich te laten. In de zomer mogen we dus weer heel wat nieuwe spelers verwachten.

Mogelijk ook Koni De Winter. Het 19-jarige Belgische supertalent komt momenteel uit voor Juventus, maar schippert er tussen de A-kern en de U23 in de Serie C. Coach Massimiliano Allegri gunde hem nochtans al een invalbeurt in de Champions League tegen Chelsea en een basisplaats tegen Malmö.

Daar stopte het voor onze landgenoot en daar is hij uiteraard niet tevreden mee. Volgens La Gazzetta dello Sport wil hij doorbreken op het hoogste niveau. Als dat niet bij Juventus kan, zou een overstap naar de Belgische competitie een mogelijkheid kunnen zijn.

Club Brugge toonde afgelopen zomer al interesse in de verdediger, maar toen wou Juventus niet meewerken. Ook Ajax had al interesse, maar Marc Overmars kreeg de Oude Dame niet overtuigd. Nu Overmars bij Antwerp aan de slag is, gaan beide Belgische topclubs in de zomer mogelijk hun kans wagen. Zijn marktwaarde wordt geschat op twee miljoen euro.

Poll: Zou Koni De Winter een versterking zijn?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Juventus  I  Ajax  I  Chelsea  I  Malmö

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023