'Antwerp twijfelt niet en gooit met miljoenen voor vervanger van Nainggolan'

'Antwerp twijfelt niet en gooit met miljoenen voor vervanger van Nainggolan'
Donderdag 28 april 2022 - 07:00   I   door Redactie

Antwerp verzekerde zich van een plek in de Champions' play-offs, maar het ziet ernaar uit dat ze met Anderlecht zullen moeten strijden voor de derde plaats. Voorzitter Paul Gheysens wil volgend seizoen beter doen.

Afgelopen zomer verraste Paul Gheysens iedereen met de komst van Radja Nainggolan. Hij bleef echter onder de verwachtingen en hij sprak eerder bij La Gazzetta dello Sport al over een terugkeer naar Italië. Zijn contract loopt af in 2023 en de kans is klein dat hij zal verlengen bij de Great Old.

En dus moet Marc Overmars de transfermarkt optrekken. Branco van den Boomen werd recent nog gelinkt aan Antwerp, maar nu sprak de 26-jarige Toulouse-middenvelder zelf ook over een transfer. "Ben ik volgend jaar nog steeds in Toulouse? Die kans is 50-50", zei hij bij Franse media.

Van den Boomen groeide uit tot een sterkhouder bij Toulouse en was dit seizoen al goed voor 12 doelpunten en 21 assists in 34 competitiewedstrijden. De Franse tweedeklasser - die volgend jaar zal aantreden in eerste klasse - zou pas willen meewerken aan een transfer bij een bod tussen drie en vijf miljoen euro. Afwachten maar.

Poll: Had jij dit seizoen meer verwacht van Nainggolan?

TAGS  I  Toulouse  I  Antwerp  I  Anderlecht

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024